Services

Transport & fragt

Vi kan hjælpe med transport af gods i hele landet. Vi har daglige kørsler mellem sjælland og jylland samt sverige.

Lager & opbevaring

TBL Cargo råder over 2.000 m2 stort lager i Greve, syd for København, 5.000 m2 i Kolding og 6.000 m2 i Vejle.

Vores lageradministrations system vil holde styr på dit lager og dets bevægelser, der sikrer, at dine beholdning altid er 100% opdateret.

Outsourcing af lager

Hvis du outsourcer dit lager til os, kan vi hjælpe dig med sortering, opbevaring, klargøring til forsendelse, herunder ommærkning og kvalitetskontrol.

Vores værdier:

  • Integritet
  • Effektivitet
  • Gennemsigtighed

Fokus på din virksomhed

I et samarbejde med os, kan du trygt koncentrere fokus på salg og udvikling af din virksomhed. Vi scanner, udvælger, pakker og udfylder dine ordrer til aftalte priser med 100% nøjagtighed. I de (ekstremt) sjældne tilfælde, hvor vi begår fejl, løser vi det uden omkostninger for dig.

Vi har effektive og skræddersyede løsninger, hvor vi sammen med vores kunder planlægger f.eks. sæsonudsving, der kan ændre behovet for lagerplads og tjenester.

Pick & pack

Pick and Pack er en løsning til webshops til at gennemføre ofte små ordrer til mange forskellige kunder der skal sendes til forskellige destinationer her eller i udlandet.

I stedet for at skulle sende hele kasser og paller med varer, er webshops afhængige af medarbejdere, der tager (plukker) individuelle varer fra pallerne/hylderne på lageret og derefter placerer (pakker) dem, adresseret til specifikke kunder til forsendelse.
Denne løsning sparer tid, når det er organiseret korrekt.
Pick & Pack begrænser også fragtomkostninger og andre omkostninger.

Hvorfor bruge Pick and Pack Specialister?

Hvorfor bruge Pick and Pack Specialister?

E-handel er hele tiden i udvikling og for at kunne følge med efterspørgslen, er det nødvendigt at kunne levere en række varer i mindre størrelser og i et hurtigere tempo, forklarer Deniz Balci fra TBL Cargo. Ved at bruge en Pick & Pack løsning kan du:

  • Send varer hurtigere
  • Frigøre tid, der kan bruges på andre opgaver
  • Undgå dyre fejl, når du sender ordrer
  • Give en bedre kundeoplevelse